Tρόποι για να κάνετε δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών και ειδικά Αγγλικά

Τα δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών και όχι μόνο θα σας δώσουν χωρίς έξοδα τα βασικά προσόντα, τα οποία είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς είναι απαραίτητο προσόν είτε για να βρούμε εργασία στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Διαβάστε τρόπους για να βελτιώσετε τη ξένη γλώσσα που σας ενδιαφέρει (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα, Τούρκικα) ΔΩΡΕΑΝ με online δραστηριότητες που μπορείτε να βρείτε σε διάφορες σελίδες. Τα δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών:


SOFTWARE PLATFORMS

Duolingo freemium
Από τα πλέον διασκεδαστικά site εκμάθησης ξένων γλωσσών, το Duolingo δεν απαιτεί βαρετές εγγραφές (μπορείτε να κάνετε απλά log in με τον λογαριασμό σας στο Facebook), και προσφέρει «μαθήματα» αγγλικών (μεταξύ άλλων γλωσσών) με χαρούμενα γραφικά και σύστημα πόντων που σας επιβραβεύει για κάθε σωστή επιλογή. Στα συν της ιστοσελίδας, το γεγονός ότι εδώ και μερικούς μήνες υποστηρίζει πλήρως την ελληνική γλώσσα, άρα ενδείκνυται για όσους ξεκινούν την εκμάθηση της αγγλικής από το μηδέν. Ξεκινήστε το γλωσσικό σας ταξίδι συντροφιά με το συμπαθέστατο… κουκουβαγάκι– μασκώτ της σελίδας κάνοντας κλικ εδώ. World Look Με τίτλο «Μάθε μόνος σου αγγλικά» αυτό το ελληνικό blog έχει «ανεβάσει» συνολικά 32 κεφάλαια βασικής εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, εντελώς δωρεάν, στα ελληνικά. Ενδεικτικά, σε αυτήν την ανάρτηση εξοικειώνεστε με τα γράμματα της αλφαβήτου και τον τρόπο προφορά τους, ενώ σε αυτήν εδώ μαθαίνετε τις διαφορές στην προφορά. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, ο uploader δεν έχει ολοκληρώσει τα level και το site έχει να ενημερωθεί με νέα μαθήματα αρκετό καιρό. Όμως τα ήδη υπάρχοντα είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσετε. https://www.duolingo.com/welcome

World Look
Με τίτλο «Μάθε μόνος σου αγγλικά» αυτό το ελληνικό blog έχει «ανεβάσει» συνολικά 32 κεφάλαια βασικής εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, εντελώς δωρεάν, στα ελληνικά. Ενδεικτικά, σε αυτήν την ανάρτηση εξοικειώνεστε με τα γράμματα της αλφαβήτου και τον τρόπο προφορά τους, ενώ σε αυτήν εδώ μαθαίνετε τις διαφορές στην προφορά. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, ο uploader δεν έχει ολοκληρώσει τα level και το site έχει να ενημερωθεί με νέα μαθήματα αρκετό καιρό. Όμως τα ήδη υπάρχοντα είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσετε.


Speak Languages
Το Speak Languages είναι ίσως η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα για online εκμάθηση Αγγλικών. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο φράσεων, μπορείς να δεις Αγγλικές και Ελληνικές λέξεις δίπλα-δίπλα (πως γράφονται δηλαδή), ενώ αν κάνεις κλικ πάνω σε μια Αγγλική λέξη μπορείς να ακούσεις πως προφέρεται.
Περιέχει ευρύ φάσμα υλικών που θα σας βοηθήσουν στην εκμάθηση αγγλικών και διαθέτει έκδοση που υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Με το Speak Languages μπορείτε να μάθετε κάποιες βασικές φράσεις στα αγγλικά, να διευρύνετε το λεξιλόγιο σας, ή να βρείτε έναν γλωσσικό συνεργάτη για να εξασκηθείτε μαζί του, δωρεάν. Το site διαθέτει και φωνητική λειτουργία για να ακούτε λέξεις/φράσεις και την σωστή προφορά τους, ενώ δεν απαιτεί εγγραφή αν θέλετε να μάθετε τα βασικά. Για να βρείτε γλωσσικό συνεργάτη χρειάζεται εγγραφή εδώ Speaklanguages.com 
Το Spean Languages όμως είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ιστοσελίδα μάθησης ξένων γλωσσών, είναι ένας οδηγός φράσεων με πάνω από 100 χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη απ’ όλο τον κόσμο. Εκτός από τα Αγγλικά, υπάρχουν διαθέσιμες φράσεις και για τα Ιταλικά, τα Ισπανικά, τα Ρώσικα, τα Γαλλικά, τα Φινλανδικά και τα Γερμανικά.

Internet Polyglot
Ακόμα μια σελίδα που υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και προσφέρει ηχητικά μαθήματα, δωρεάν, για μια σειρά θεματικών ενοτήτων που αφορούν την εκμάθηση της αγγλικής μέσα από λέξεις και εκφράσεις: ανθρώπινα χαρακτηριστικά, αντωνυμίες, κλίσεις, προθέσεις, αριθμοί, επίθετα και διάφορα επιρρήματα είναι μερικές από αυτές. Η σελίδα προσφέρει και ηχητική εκφώνηση των λέξεων/φράσεων για να εξοικειωθείτε με την προφορά, ενώ διαθέτει παιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε… διασκεδαστικά, όπως παιχνίδια με εικόνες, πληκτρολόγηση, αναζήτηση λέξεων και «ταίριασμα» λέξεων/φράσεων. Δεν απαιτεί εγγραφή.

EF podEnglish
Μαθήματα αγγλικών στο Youtube; Γιατί όχι. Το συγκεκριμένο κανάλι διαθέτει περί τα 50 βίντεο, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ομιλία σας και απευθύνονται σε αρχάριους, μέσους και προχωρημένους… μαθητές. Σημειώστε ότι θα πρέπει να ξέρετε τα βασικά στην αγγλική για να μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε. Εγγραφείτε στο κανάλι από εδώ.

English Learner
Χρήσιμο site στα αγγλικά, ιδανικό για όσους θέλουν να «φρεσκάρουν» τις γνώσεις τους ή να ξαναθυμηθούν πράγματα, τα οποία έχουν ξεχάσει. Προσφέρει αρκετές επιλογές εκμάθησης για γραμματική και συντακτικό μέσα από ενδιαφέροντα και ψυχαγωγικά μαθήματα.

BBC Learning English
To βρετανικό κανάλι δε χρειάζεται συστάσεις όσον αφορά την ποιότητα του περιεχομένου που διαθέτει. Εξίσου ποιοτικό είναι και το micro site του που ασχολείται με την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Στον τομέα των αγγλικών θα βρείτε δεκάδες online μαθήματα, τα οποία απευθύνονται σε μέσους και προχωρημένους «μαθητές» και καταπιάνονται με μια σειρά γραμματικών και συντακτικών θεματικών ενοτήτων. Επίσης, είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτούν εγγραφή.
Μαθήματα Αγγλικών με το BBC Learning English (www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish)
Ναι – μαθήματα Αγγλικών από το BBC μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που σε βοηθούν να μάθεις ευχάριστα. BBC Learn English

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών https://www.loecsen.com/el/
Οι λόγοι για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας είναι τόσο προφανείς όσο είναι αμέτρητοι. Έχει γίνει μια βασική γλώσσα για την ανταλλαγή με ολόκληρο τον κόσμο, είτε για επαγγελματικούς λόγους ("Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι"), για να ταξιδεύετε οπουδήποτε ή απλά για να μιλάτε σε κοινωνικά δίκτυα.  Όλο λεξιλόγιο που σχετίζεται με τα ταξίδια θα είναι χρήσιμο για σας ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε ("Είναι μακριά από εδώ;") και τον λόγο που μελετάτε τη γλώσσα. Εάν επισκέπτεστε μια αγγλόφωνη χώρα, μάθετε επίσης βασικές εκφράσεις για την καθημερινή σας ζωή ("Πού μπορώ να βρω σύνδεση στο διαδίκτυο;").  Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πολλούς βασικούς όρους, αλλά τα φύλλα λεξιλογίου μας και οι προτάσεις μας για μυθιστορήματα, ταινίες, σειρές και μουσική θα σας βοηθήσουν να μείνετε σε επαφή με τη γλώσσα με όλους τους δυνατούς τρόπους και να την εφαρμόζετε τακτικά.

Δωρεάν  Μαθήματα Αγγλικών www.click-me.gr/ekpaideysi-menu/agglika-menu.html
Μια ομάδα καθηγητών – φοιτητών ετοιμάζει χρήσιμο υλικό για την Αγγλική γλώσσα και κυρίως είναι δωρεάν

Δωρεάν Μαθήματα Τουρκικών turkish.pgeorgalas.gr
Πολύ χρήσιμη και ιδιαίτερα περιεκτική αυτή η σελίδα εκμάθησης Τουρκικών.

Δωρεάν Μάθε μια ξένη γλώσσα (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Πολωνικά, Τούρκικα, Αραβικά, Ιαπωνικά και Κινέζικα) με το www.busuu.com/enc

Δωρεάν  Μαθήματα Αγγλικών www.youtube.com/user/duncaninchina Τα πιο ευχάριστα και διασκεδαστικά video στο Youtube για βελτίωση της ακουστικής στα Αγγλικά. Για μέσο και επάνω επίπεδο.

Μαθήματα Αγγλικών www.englishlearner.com
Για όσους ξέρουν τα απολύτως βασικά ή έχουν ξεχάσει όσα έκαναν στο φροντιστήριο.

Μαθήματα Γερμανικών www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών https://online.edu.gr/programs/english-online-nylc/
NYLC OnLine: ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα, Επανεξέταση Αγγλικών NYLC Lower ή Proficiency για ΑΣΕΠ. (Τα δωρεάν μαθήματα και η δωρεάν επανεξέταση είναι παροχή του εκπαιδευτικού ομίλου OnLine Education)

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών μαθήματα και άλλα πολλά ....

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών και άλλα πολλά ....

«Μάθετε αγγλικά πολύ πιο γρήγορα απ' ότι με τις συνηθισμένες μεθόδους εκμάθησης – Μόνο με 17 λεπτά διαβάσματος την ημέρα!»

Μαθήματα Αγγλικών με Εξετάσεις Β2

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών https://www.loecsen.com/el

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών https://www.cambridgeenglish.org/gr/test-your-english/

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών https://espaergasia.com

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών https://www.foititikanea.gr/

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών https://exetasisonline.gr

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών https://exetasisonline.gr/

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών / Υπολογιστή https://equalsociety.gr/el/e-gnosis.html

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών / Υπολογιστή https://www.neolaia.gr/


ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Genglish.gr – Επί πληρωμής
Το Q-English παρέχει μια ολοκληρωμένη μέθοδο εκμάθησης Αγγλικών μέσω του ίντερνετ. Παρέχοντας συνολικά 3 επίπεδα (Beginner, Intermediate και Advanced), ξεκινώντας από το αρχάριο επίπεδο μέχρι και το προχωρημένο, το πρόγραμμα εκμάθησης παρέχει 900 ώρες διαδραστικού εκπαιδευτικού υλικού, που περιλαμβάνει κλιπ, βίντεο, ήχους, εικόνες κ.ά., 3.000 δραστηριότητες μέσα από 10 επίπεδα, 59 κύριες ενότητες που η καθεμία παρουσιάζει δεκάδες νέες λέξεις από την καθημερινότητα, ασκήσεις προφορικών λόγων, πλήρης και αναλυτική καταγραφή της προόδου του χρήστη και ολοκληρωμένη προετοιμασία για τα πιστοποιητικά Αγγλικών TOEIC, F.C.E. (Lower) και Advanced.

Η συνολική τιμή και για τα 3 επίπεδα Beginner, Intermediate και Advanced, κοστίζει 177€, δηλαδή 59€ ανά επίπεδο.


Ετικέτες
This is the most recent post.
Older Post

Post a Comment

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.