Μαθαίνω Αγγλικά | αγγλικές λέξεις και φράσεις - Ελληνικά Αγγλκα

 

Πώς να μάθω αγγλικά;

Μάθετε Αγγλικά ενώ κοιμάστε. Αυτό το βίντεο εισάγει τις πιο σημαντικές αγγλικές λέξεις και φράσεις και θα σας διδάξει αυτόματα τη γραμματική. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για μαθητές που αρχίζουν να μαθαίνουν αυτή τη γλώσσα. Θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις ικανότητες ομιλίας και ακρόασης.

Απλά πρέπει να παίξετε το βίντεο πριν κοιμηθείτε.

Η επιτυχία στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας ενώ ο ύπνος μοιάζει μαγικό. Και όμως, ο ύπνος μπορεί να είναι γόνιμο έδαφος για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.
Ωστόσο, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι θα ολοκληρωθεί αυτό με την εκμάθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μάθετε Αγγλικά ενώ κοιμάστε: μύθος ή πραγματικότητα;
Αρκετές επιστημονικές ανακαλύψεις επικεντρώθηκαν στη θετική επίδραση του ύπνου στις ικανότητες μνήμης.
Για παράδειγμα, το 2012 το Πανεπιστήμιο Northwestern, που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπογράμμισε το ακόλουθο αποτέλεσμα: ένα άτομο που εκτίθεται σε μια πρόταση ή μια λέξη κατά τη φάση του ύπνου θα το θυμάται πιο εύκολα αργότερα.

Η παρατήρηση αυτή επιβεβαιώθηκε το 2015 από το Πανεπιστήμιο του Freiburg στην Ελβετία.

Από την άλλη πλευρά, μελέτες έχουν επίσης διαπιστώσει ότι αυτό λειτουργεί μόνο στο βαθμό που η φράση ή η λέξη είναι ήδη γνωστή στο άτομο πριν από τον ύπνο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να μάθετε λέξεις και φράσεις στα αγγλικά που δεν γνωρίζετε κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Εξ ου και η σημασία της επεξεργασίας των πληροφοριών πριν από τον ύπνο, κατά τη φάση της αφύπνισης.

Πώς είναι δυνατόν να μαθαίνεις αγγλικά ενώ κοιμάσαι;
Ο εγκέφαλος είναι ένας μυς που λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο. Προκειμένου οι πληροφορίες να μόνιμα αγκιστρωθούν στη μνήμη, πρέπει να περάσουν από τον ιππόκαμπο στον εγκεφαλικό φλοιό.
Ο ιππόκαμπος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διαδικασία απομνημόνευσης, ενώ ο εγκεφαλικός φλοιός είναι το μέρος του εγκεφάλου που ασχολείται με τις πληροφορίες που λαμβάνει.
Το πέρασμα αυτών των δύο περιοχών του εγκεφάλου λαμβάνει χώρα τη νύχτα, κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Έτσι, κατά τη διάρκεια της βαθιάς φάσης ύπνου, ο εγκέφαλος λαμβάνει γνώση όλων των πληροφοριών που ενσωματώνονται στον ιππόκαμπο και το αντιμετωπίζει μόλις φτάσει στη λεγόμενη φάση παράδοξου ύπνου.
Έτσι, ο εγκέφαλος θα δρα κατά τη διάρκεια του ύπνου ως ένας υπολογιστής τοποθετημένος σε κατάσταση αναμονής.
Χωρίς να χρειάζεται να κάνετε οποιαδήποτε προσπάθεια, θα είστε σε θέση να καταγράψετε μόνιμα όλες τις πληροφορίες στα αγγλικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απλά πρέπει να φορτώσετε αυτές τις πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το λεξιλόγιο, πριν κοιμηθείτε.
Ετικέτες

Post a Comment

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.